Consilium Logo

2017-06-15

En ökande efterfrågan på våra produkter och tjänster gör att vi nu söker en tekniker och en projektledare. Du som söker bör ha el-utbildning på minst gymnasienivå eller praktiska kunskaper som vi bedömer som motsvarande. Du är intresserad av brandlarmsystem samt vill utbilda dig inom detta intressanta och växande område. För att hantera våra brand- och säkerhetssystem krävs att du har goda datorkunskaper och det är en fördel om du även har erfarenhet av brandlarmsystem och gällande regelverk.

Du innehar B-körkort och givetvis är du ostraffad - registerkontroll och säkerhetsprövning görs både innan anställning och periodiskt under anställningen. Eftersom Consilium Säkerhet arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till denna tjänst.

Consilium Säkerhet erbjuder ett fritt och omväxlande arbete under kvalificerad ledning, stora utvecklingsmöjligheter, individuell lönesättning, förmånsbil, friskvård och effektiva arbetsredskap samt fortlöpande utbildning och stora utvecklingsmöjligheter i ett företag som präglas av framtidstro och arbetsglädje!

Ring Göran Carlsson på telefon 08-563 052 03 eller skicka ett mail till goran.carlsson@consiliumost.se för mer information om tjänsterna.

Välkommen med din ansökan!