Consilium Logo

Consilium Säkerhet är ett ledande företag inom brand- och säkerhetssystem och vi är specialister på brand- och utrymningslarmsystem. Våra brand- och säkerhetssystem skyddar idag materiel och värden, människor inom förskolor och gruppbostäder, samt stora komplexa anläggningar inom sjukvård och industri. Vill du vara vår nästa säljare och en del av ett säkerhetsföretag med mycket starkt renommé?

Om tjänsten

Tjänsten som säljare hos Consilium Säkerhet Väst, innebär ett nära samarbete med kunder och att du är konsultativ, nyfiken och affärsmannamässig, samt att du fokuserar på långsiktighet och värdebaserad försäljning. Genom lyhördhet och engagemang förstår du dina kunders utmaningar och presenterar kundanpassade lösningar där kundnytta står i fokus. Tjänsten innebär att självständigt identifiera och bearbeta framförallt nya kunder i form av slutkunder och fastighetsägare inom privat och offentlig sektor. 
Vi söker dig som är redo att ta nästa steg i din karriär och som drivs av utmaningar, samt har förmågan att sälja komplexa säkerhetslösningar. Du utgår från vårt kontor på Marieholmsgatan i Göteborg och ansvarar för marknaden inom region Väst. Till din hjälp har du ett erfaret, kompetent, positivt team och kommer från dag ett att bli en betydelsefull kollega med stora möjligheter att växa och axla en mycket ansvarsfull roll.

Att arbeta på Consilium innebär att dela en gemensam kultur. Våra värderingar handlar om att ge och ta ansvar, alltid hålla kunden i fokus, vara transparent i vad du gör, ha en hög arbetsetik och samarbeta i korsfunktionella projekt.

Vi erbjuder

 • En utvecklande tjänst i säkerhetsföretag med konkurrenskraftiga produkter och tjänster
 • Goda karriärmöjligheter, där du får möjlighet att utvecklas både professionellt och som individ, samt bra anställningsvillkor
 • Ett entreprenörsdrivet företag med fokus på nöjda kunder och tillväxt
 • En flexibel, kreativ och spännande arbetsmiljö
 • En stimulerande arbetskultur, där alla bidrar till att ha kul på jobbet

Om dig

 • Vi tror du är relationsskapande och sätter kunden i fokus
 • Förstår teknikförsäljning och lösningsförsäljning
 • Erfarenhet av tjänste- och produktförsäljning, samt ett starkt nätverk från branschen
 • Gärna erfarenhet från installationsbranschen, grossistledet och/eller säkerhetsbranschen
 • God entreprenadkunskap
 • Tidigare erfarenhet av värdebaserad försäljning

Vidare har du minst 3 års erfarenhet av uppsökande, lösningsorienterad B2B-försäljning, med vana att ansvara över strategiskt viktiga kundkonton. Du behöver inte vara någon tekniker, däremot har du ett intresse av att lära och förstå tekniken bakom våra produkter och tjänster.

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Kajsa Sandén och researcher Amanda Klippinge. Önskas ytterligare information når du Kajsa på 0735-21 65 31 eller kajsa.sanden@salesonly.se, alternativt Amanda på 0765-25 90 54. Urval kommer att ske löpande, därför ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt.

Consilium är ett globalt säkerhetsföretag som utvecklar, tillverkar och marknadsför produkter och system inom brandsäkerhetsområdet. Verksamheten bedrivs inom affärsområdena Consilium Marine & Safety och Consilium Safety Engineering.

Genomgående för Consiliums erbjudande är att leverera applikationer av hög kvalitet till kunder som har behov att skydda stora och komplexa miljöer med stora värden eller många människor. Med en global marknadsorganisation kan Consilium erbjuda sina kunder lokal service och support, oavsett var i världen de befinner sig. Consiliums vision är: ”To be the customer’s first choice When Safety Matters”.

Consilium har verksamhet i 27 länder världen över och närmare 90 procent av försäljningen sker utanför Sverige. Inom flera nischer har Consilium en världsledande ställning. Läs gärna mer om Consilium här