Consilium Logo

Malmö 2017-02-28

Tack vare en fortsatt mycket hög orderingång så behöver Consilium Säkerhet Syd AB Malmö-Helsingborg förstärka och utöka sin organisation. Vi söker nu brand- och säkerhetstekniker – lärling- som är intresserad av säkerhetssystem.

Du som vi söker har el-utbildning på minst gymnasienivå eller praktiska kunskaper som vi bedömer som motsvarande. Du är intresserad av brand- och säkerhetssystem samt vill utbilda dig inom detta intressanta och växande område. För att hantera våra brand- och säkerhetssystem krävs att du har goda datorkunskaper och det är en fördel om du även har kunskap inom nätverksteknik.

Du innehar B-körkort och givetvis är du ostraffad - registerkontroll och säkerhetsprövning görs både innan anställning och periodiskt under anställningen. Eftersom Consilium Säkerhet arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till denna tjänst.

Consilium Säkerhet erbjuder ett fritt och omväxlande arbete under kvalificerad ledning, stora utvecklingsmöjligheter, individuell lönesättning, service- eller förmånsbil och effektiva arbetsredskap samt fortlöpande utbildning och stora utvecklingsmöjligheter i ett företag som präglas av framtidstro och arbetsglädje !

Ring Ulf Petersson på telefon 040-602 05 81 eller skicka ett mail till ulf.petersson@consiliumsyd.se för mer information om lärlingstjänsten !

Välkommen med din ansökan som vi önskar senast den 30:e april.

Consilium Säkerhet är ett ledande företag inom brand- och säkerhetssystem och vi är specialister på brand- och utrymningslarmsystem. Våra brand- och säkerhetssystem skyddar idag materiel och värden samt människor inom förskolor och gruppbostäder till stora komplexa anläggningar inom sjukvård och industri. Consilium Säkerhet AB är ett marknadsbolag till Consilium AB, som utvecklar och marknadsför produkter och system för säkerhet, miljö och navigation, och är världsledande inom marint brandskydd. Consilium AB har egna bolag i 19 länder runt om i världen bl.a. i Europa, USA och Asien. Consiliums brand- och säkerhetssystem skyddar människor och värden runt hela jordklotet. Allt från  tågvagnar i Londons tunnelbana till flertalet av världens största kryssningsfartyg.