Consilium Logo

Företaget

Consilium Säkerhet är ett marknads- och försäljningsbolag inom Consilium AB koncernen och vi erbjuder högteknologiska säkerhetssystem inom brand- och gaslarm, med såväl enskilda delar som totalt integrerade säkerhetslösningar. Consilium Säkerhet hanterar allt från projektering och försäljning till installation och service och har kontor i Malmö, Helsingborg, Göteborg samt Stockholm. Via lokala återförsäljare täcks övriga delar av Sverige. Genom ett samarbete med SOS Alarm erbjuds även kvalificerad service utanför normal arbetstid.

Certifierade av SBSC Svensk Brand och Säkerhetscertifiering AB
Som certifierad anläggarfirma av SBSC kan vi garantera att samtliga leveranser och installationer utförs enligt fastställda myndighets-, kvalitets- och säkerhetsnormer. Vi har dessutom ett unikt koncept för tillsyn, skötsel och underhåll samtidigt som vi erbjuder helpdesk för teknisk support.

Avtal
Hos oss kan du få olika förslag på service och avtal. Från löpande service, inplanerad underhållsservice eller fullservice och givetvis akut service. Utöver detta kan vi även erbjuda månads- och kvartalsprov för automatiska brandlarmsystem enligt SBF 110.

Skräddarsytt
Oavsett om du behöver ett enklare brandskydd eller ett stort integrerat brand- och gaslarmsystem, är vårt mål alltid detsamma. Att förse dig som kund med en lösning baserad på ditt behov, med support av vår engagerade och välutbildade servicepersonal. Vi finns för dig!

Våra värderingar

Organisationens DNA, de tre kärnvärdena – Kompetens – Flexibilitet – Engagemang -  genomsyrar allt vi gör i vår organisation. De är genetiskt en del av verksamheten, och hjälper oss långsiktigt att nå och bibehålla vår position i medvetandet hos människor i vår omvärld.

Kompetens
Vår sammanlagda erfarenhet gör att vi besitter en enorm kompetens. Det ger oss både stabilitet & trygghet, och är en bra grund för långsiktiga relationer till kunder och samarbetspartners. Kunskap är en styrka. Är man stark tar man ansvar. Tar man ansvar åstadkommer man hög kvalitet.

Flexibilitet
Genom att vara flexibla hittar vi möjligheter för våra kunder. Vi ger helt enkelt kunden lösningar på problemen, ibland redan innan de uppstår. Vi strävar efter att vara jordnära, personliga, och anpassningsbara. Hos oss finns det inga gränser och vi jobbar i en platt organisation. Vi drivs av en vilja att leverera ett mervärde i allt vi gör.

Engagemang
Vi är starkt engagerade i det vi gör och målet är alltid en nöjd kund. Vi lägger ner hela vår själ i uppdragen för att leverera det där lilla extra. Engagemanget genomsyrar verksamheten och hos oss är allting möjligt. Det finns inga problem som vi inte kan lösa genom att vara kreativa, positiva och engagerade. Vi håller alltid det vi lovar.